Internet pieslēgums Jelgavā

Ļoti ātrs un kvalitatīvs interneta pieslēgums Jelgavā ir Lattelecom optiskais internets. Jelgava ir viena no pirmajām Latvijas pilsētām, kurā Lattelecom izbūvēja optisko tīklu, kā rezultātā Jelgavā ir pieejams ātrākais interneta pieslēgums Latvijā.

Optiskais internets Jelgavā un tieši Lattelecom optiskais internets Jelgavā ir kļuvis ļoti populārs interneta pieslēgums. Optiskais internets jau vien nozīmē perfektu interneta pieslēgumu. Parasti optiskais internets izmaksā dārgi un to var atļauties tikai turīgi iedzīvotāji. Pateicoties Lattelecom, tagad Jelgavā ir pieejams ļoti ātrs internets un par pievilcīgām cenām, kas varētu būt izskaidrojums, kāpēc Lattelecom optiskais internets ir kļuvis tik populārs.

Optiskā interneta lietotāji Jelgavā šobrīd var abonēt 20 Mbit/s, 100 Mbit/s un 200 Mbit/s ātru optisko interneta pieslēgumu, kas iedzīvotājiem ļauj izvēlēties savām un ģimenes vajadzībām un interneta lietošanas paradumiem piemērotāko optiskā pieslēguma veidu.

Un tātad, ja Tev interesē ātrākais optiskais internets Jelgavā un visā Latvijā, tad iesaku izvēlēties Lattelecom optisko internetu.

Birkas: , , ,

Komentēt